Alt om håndarbejde – messe i Rødovrehallen.

I denne weekend har Alt om Håndarbejde afholdt messe i Rødovrehallen. Jeg havde bestemt mig for at jeg ville med for noget tid siden, da jeg hørte om det, så jeg tømte min sparegris (næsten, jeg lod 33,50kr blive tilbage), hævede lidt ekstra og drog af sted. Jeg var af sted med svigermor. Jeg havde egentlig planlagt at tage af sted alene, men da vi var på besøg hos kærestens morfar i går, spurgte min svigermor om jeg ville følges med hende, for hun havde tænkt sig at tage derud. Jeg ved ikke hvorfor det ikke var faldet mig ind at spørge hende, jeg har det nok bare så fint med at gøre den slags alene, at jeg ikke tænker over at hun også laver en masse kreativt.

En af standene var absolut fantastisk. Der er et par billeder af den i slideren. Hun havde små glasflasker hængende i snore og i flaskerne var der små skiver af fimoruller forestillende forskelligt mad og andet. Så fint! Måden det var præsenteret på var så unik og så fint!

Vi fik brugt ALT for mange penge, og selvom der var en stand med garnskåle fik jeg faktisk ikke købt en med hjem. Hvorfor? Jeg synes ikke udseende/pris/størrelse hang helt sammen. Til gengæld fik jeg købt en sampak med et stort skæreunderlag, en stor, bred lineal og en rullekniv (rotary knife). Desuden fik jeg købt noget zpaghettigarn, nogle laserskårne træting, tre ringe som skal bruges til uroer, et &-tegn i træ, origamipapir og nogle forskellige andre småting.

Skriv et svar