Barselsgave

En af mine søde kolleger er lige gået på barsel i dag. Normalvis er jeg bare med i fællesindsamlingen, men denne gang har jeg meldt mig ud af fællesskabet (GISP!) og har lavet min egen barselsgave til hende. Ikke at det på nogen måde er billigere, for har brugt langt flere penge på materialer end jeg normalvis putter i puljen, men jeg kan jo godt lide at hækle, og min kollega har flere gange udtrykt begejstring for de babyting jeg igennem tiderne har lavet til Baby B, så jeg er så fræk at antage at hun bliver glad for det. 🙂

WP_20150817_001

Thomas synes den var lidt skræmmende på dette stadie – han kaldte den “enøjede bukser”.

En af tingene har jeg allerede vist frem, en suttesnor.

Og så har jeg været i gang med den tobenede kanin fra Lanukas, oversat til dansk af Bebakrea, men lavet nogle ændringer. Bl.a. har jeg hæklet den uden farveskift, men i multifarvet garn. Jeg har lavet hæklede øjne, hvor jeg har ladet mig inspirere af dem Garn Grammatik har lavet, men lavet min egen variant, det kan være jeg laver en opskrift på dem. Og så har jeg afsluttet ørerne tidligere for at få katteører frem for kaninører.

Min variant har fået navnet Franz. Det har Thomas valgt.

Det er lidt vemodigt at sige farvel til Franz, for jeg er kommet til at holde af ham. Så meget at jeg overvejer at lave en mere, bare til at have herhjemme, og så håbe på der kommer babyer der gider lege med den. Eller også laver jeg noget andet i restgarnet med lignende øjne, nu må vi se, jeg håber Franz bringer glæde hos babypigen.

Skriver ikke lige navnet endnu, for det kan jo være de skifter mening når hun først kommer ud.

Franz er hæklet i Catania Color Africa, som er et merciseret bomuldsgarn fra Schachenmayr. Øjnene er hæklet i bomuldsgarn fra Søstrene Grene. Begge dele kan tåle 40 grader i maskinen.

Her er den færdige Franz og suttesnoren:

WP_20150818_003

 

Og så er der vist kun tilbage for mig at sige “God weekend! Ses vi til Hyggeriers Krea Café på søndag?”

Skriv et svar