I drømmeland – eller var det den 7. himmel? Drømmesoveværelset del 2

Drømmesoveværelset er næsten en realitet: Vores madrasser er kommet! De ankom 29. januar, og blev sat ovenpå vores eksisterende sengebund. Bunden er lidt højere end sengeben til boksmadrasser normalt er, så vores seng er blevet ret høj. Jeg kan ikke nå gulvet med mindre jeg sidder helt ude på kanten af sengen – og jeg ELSKER det! Det giver et eller andet uforklarligt, som jeg bare synes er fedt.

Og så er min søvnkvalitet bare så meget bedre nu! De første par dage vågnede jeg en del gange i løbet af natten, som jeg også gjorde med den gamle madras og var ret øm i kroppen når jeg vågnede, men kunne alligevel mærke at jeg var mere udhvilet end jeg nogensinde havde følt mig med vores gamle madras. Men nu er jeg ikke længere øm i kroppen når jeg vågner og vågner frisk og udhvilet op til ½ time før vækkeuret ringer. Lækkert!

Madrasserne er latexmadrasser fra Dunlopillo (mener jeg) og de er købt hos Den 7. himmel i Rødovre (på Roskildevej). Af en eller anden grund blev vi ved med at kalde butikken for Drømmeland, og det gik først op for mig at den slet ikke hed det, da jeg prøvede at finde butikken på nettet for at tjekke åbningstider.

Vi har sat en glødepære op i soveværelset, som bestemt ikke er miljøvenlig, men som er ren hyggelys. Vi bruger kun lyset om aftenen inden sengetid alligevel, så vi har prioriteret at få et bestemt look og en særlig følelse af hyggehule derinde. Samtidig har vi en lysdæmper, så vi virkelig kan få en lysstyrke hvor vi kommer helt ned i gear inden vi skal sove.

Og så har jeg fundet mine pudehøjtalere frem igen, så jeg kan høre lidt musik når jeg skal sove, og kombinationen af den nye madras, lyset og musikken gør at jeg falder i søvn hurtigere end nogensinde. Det er SÅ fantastisk en følelse! Jeg har tinnitus og har derfor rigtig svært ved at falde i søvn. Men med lidt “ambient musik” går det meget nemmere. Og nu med den nye madras falder jeg endda i søvn før kæresten! Det hørte ellers førhen til sjældenhederne.

Jeg ville gerne hækle et sengetæppe, men det må komme bag i køen for de andre ting jeg har på programmet i år. Men måske døgnet kan få lidt flere friske timer, nu hvor jeg sover så godt!

drømmesoveværelset

Skriv et svar