En lidt for tyk ninja

Og hvad dælen handler det nu om?

Jo, altså… For noget tid siden fandt min søde kollega Julie ud af at man kunne købe .ninja domæner og det havde vi en fest ud af. Hun jokede lidt med at købe julieeren.ninja og vi fandt ud af at jegeren.ninja var taget. Det samme med imma.ninja. Siden har jeg on/off leget lidt med hvad jeg skulle have for et domæne med .ninja og kunne ikke rigtig komme op med noget som jeg fandt sjovt og som ikke allerede var taget – så meget for at føle sig morsom og original….

Aaaaaaanyways.

En dag sad jeg og tænkte på at jeg gerne ville have en anden type blog samtidig med at jeg jo har hyggerier her. Jeg har før overvejet at starte en blog om at være særligt sensitiv, men det er et lidt følsomt emne for mig (høhøhø). Et mindre følsomt emne er min vægt og min krop, min konstant udviklende tøjstil, min hormontilstand og min livsstil generelt. Det kan jeg sgu frit tale om, og det vil jeg til nu, men jeg vil ikke besudle hyggerier med den slags.

Og pludseligt slog det mig. Domænenavnet. Det bliver www.lidtfortyk.ninja. Hvor sjovt er det ikke lige? Jeg synes selv det er sjovt. I kan jo smutte derover og se om det er noget I gider læse. Der er ikke så meget der endnu, da jeg jo lige er startet, men der er da lidt at gå i gang med.

Skriv et svar