Garnskål, strikkekrukke – kært barn har mange navne!

Jeg ville gerne have en garnskål. Og hvad er så det? Kan du ikke bare smide dit garn i en almindelig skål eller have det i din fine taske….. Joooo…… men ikke helt. En garnskål – eller strikkekrukke som den også kaldes – er en skål med en sliske/revne/hul i hvor man trækker garnet igennem, og skålen holder dermed styr på garnet for dig mens du hækler/strikker/hakker. Derved undgår man pludseligt at have et garnnøgle trillende hen ad gulvet, og jeg ville kunne undgå at skulle slås med kattene om at få garnet tilbage.

Min chef laver raku-keramik, så jeg mente jo det var nærliggende at høre om han ville lave mig en, men det vil han ikke, fordi den så vil have en funktion og den slags gør han ikke i. Hans emner er kun til pynt. Øv øv. Men fair nok, jeg vil jo ikke bede manden om at bryde sine principper for at jeg kan få mig en garnskål.

Så jeg må finde en et andet sted på et tidspunkt. Det er ikke en need-to-have, men bare en nice-to-have så den står ikke så højt på prioritetslisten.

Min kommende garnskål ville komme til at være fast inventar ved siden af min lænestol, og ville blive brugt til de (store) projekter jeg ikke tager med mig rundt. F.eks. det tæppe som jeg lige snakkede med kæresten om at jeg skulle hækle til os. Og tænk jer – han synes det er en god idé – også selvom det bliver dyrt i garn! Jeg tror sgu jeg beholder ham! <3

Og så ligger jeg lige nu under dynen og nyder at kunne blogge fra mobilen! Det er ikke helt optimalt, men det fungerer udmærket!

4 comments

  1. Marie says:

    Jeg har også længe drømt om at få fingrene i sådan en! Man kan få en masse flotte i træ på Etsy.com, og ellers har jeg overvejet at gøre noget så plat som at hækle en 😉 Lyder lækkert med et tæppe, der er stort nok til to – held og lykke med projektet 🙂

    • admin says:

      Jaaaaa, min første kommentar! Jeg synes bare dem i træ og keramik er SÅ smukke! Ping mig lige hvis du hækler en, det vil jeg virkelig gerne se!

Skriv et svar