Hæklerier – Kurama (Naruto)

WP_20141221_011Min lillesøster er en ret stor Narutofan. Hun og jeg har som børn set en del tegnefilm sammen, oftest på tysk tv, hvor de sendte – og vist stadig sender – japanske tegnede serier (anime) i stablevis. Vi er begge fortsat med at se mange af disse japanske serier i vores voksenliv, og selvom jeg faktisk ikke tror vi har set en eneste episode af Naruto sammen, så følger vi den begge.

I Naruto optræder denne ræv med 9 haler ved navn Kurama (også kendt som Ninetails). Nogle af jer ser eller har set tilstrækkeligt Naruto til at vide hvad han er for en. Andre af jer aner overhovedet ikke hvad jeg taler om. Uanset er det ok, jeg forklarer ikke mere om serien.

Søster har ønsket sig en hæklet Kurama, og det har jeg lovet hende jeg vil forsøge, så det er jeg i gang med. Jeg starter med øjenpartiet, da der skal syes en del lag sammen og toplagene skal være færdige inden jeg når til det sted på hovedet hvor øjnene skal sættes ind.

Så har hæklet en lille magisk cirkel med 12-13 masker af hvidt garn og sat øjet ind i midten inden jeg strammede cirklen til og samlede den med en kædemaske.

De sorte markeringer bliver frithåndshæklet med stangmasker.

Jeg vil ikke lige ud i at sætte billeder ind jeg ikke har rettigheder til, så hvis I vil se referencebilleder, så google “Kurama Naruto”.

Det eneste jeg ikke ser frem til er at hækle halerne… Jeg har det en smule svært med gentagelser, så at hækle 9 af den samme ting bliver nok en udfordring, men jeg gør det gladeligt for min elskede søs! <3

Skriv et svar