Hemmelige hæklerier – hæklet Lille My

IMG_2676

Så blev lille My også klar til at komme på bloggen. Hun er ikke afleveret til sin nye ejer endnu, men det bliver hun en af de kommende dage. Nogle vil nok bemærke, at der ikke er sikkerhedsøjne på My, og at hun generelt har nogle dele, som måske ikke er så børnevenlige – pålimede filt- og læderøjne (og hun har faktisk også pålimede “knapper” – lædercirkler –  bagpå) og hår der bare er bundet op med et stykke garn, hvad er nu det for noget? Men I behøver slet ikke bekymre jer – hun skal ikke leges med. Hun er til en god ven som samler på ting fra Mumi serien, og derhjemme bliver man passet godt på, når man hedder Lille My.

My er hæklet i Drops Muskat garn, og det vil jeg under ingen omstændigheder anbefale til bamser, dukker og lignende. Det er dødirriterende at arbejde med, når man hækler i cirkler; det efterlader for store huller til trods for at jeg gik ned i nålstørrelse i forhold til det anbefalede, så man kan se fyldet igennem visse steder, det trevler og snor sig ud for et godt ord og vikler sig ind i sig selv som jeg aldrig har set det før. Det passer overhovedet ikke til mig. Men selve følelsen af garnet var lige det jeg var ude efter. Det er lækkert at røre ved og My føles holdbar.

My har fået en ufattelig god modtagelse i de hæklegrupper jeg er med i på facebook, så her er der et bonusbillede af hende:

WP_20141216_001

3 comments

Skriv et svar