Hvid chokolade- og bananbrownies

I går fik vi vores KitchenAid tilbage fra reperation (vi har ikke haft den hjemme i en uge, og før det var den jo i stykker et stykke tid inden vi fik den sendt ind, så det er virkelig noget skidt)!

Den blev genindviet med hvid chokolade- og bananbrownies. En opskrift kæresten har fundet på instructables.com. Vi skiftede dog smørret ud med noget flydende flydende steg og bag noget, som ikke indeholder mælkeprodukter, da vi for forholdsvist nyligt er blevet sikre på at kæresten ikke kan tåle disse. Vi tog chancen med chokoladen, da han ikke har reageret på dette endnu – så vidt vi ved i hvert fald.

Vi har lidt nogle udfordringer herhjemme i forhold til mælkeprodukter, jeg reagerer på visse mælkeprodukter (og løg) med oppustethed og *host host* ildelugtende luftudledninger fra bagdelen. Kæresten reagerer på næsten alle mælkeprodukter: Mælk, smør, ost, flødesaucer, fløde, flødeskum, ganache, supper osv. Vi ransager ingredienslisterne for – primært – hans skyld, da hans reaktioner er værre end mine.

Med det sagt, så er risdrik altså en ret god erstatning for mælk, det fungerer udmærket i supper, bagværk, til morgenmadsprodukter og lignende. Langt bedre end soyadrik, som særligt jeg ikke kan lide smagen af. Og selvom plantemargarine aldrig kommer til at slå Bakkedal på et stykke friskbagt brød, så fungerer det jo fint at bage med.

Nå, tilbage til “brownierne”: Vi 4-doblede opskriften, da vores mindste bradepande er 3-4 gange større end den i opskriften, så bagetiden blev noget længere end i opskriften. Men NØJ hvor smager de godt!

WP_20150124_004

Skriv et svar