Hyggeriers Krea Café – planlægning

Vi er i Hyggerier (altså Jeg, Migselv og Daisy) blevet enige om, at det kunne være super hyggeligt på månedlig basis at afholde en hyggedag i festlokalet i vores ejerforening. En hyggedag for voksne kreative, hvor vi kan hjælpe hinanden med projekter vi er gået i stå med, som vi planlægger at give os i kast med og mangler input, eller bare dele idéer, hyggesnakke med ligesindede og uden at hunde, katte, børn og ægtefæller afbryder og kræver opmærksomhed.

Jeg vil sørge for kage/bagværk/frugt/lignende lækkert til os og der vil være kaffe og te ad libitum. Vi kan godt være en 20+ uden problemer, men det regner jeg bestemt ikke med at vi bliver. I hvert fald ikke til at starte med, det er jo lige midt i sommerferieperioden for folk. 🙂

Jeg vil gerne forsøge at imødekomme så mange som muligt, og har derfor lavet en Doodle med forslag til dage og tidspunkter hvor jeg kan: http://doodle.com/e3pe97ach8tx75nq og så er det op til jer at melde jer til. Jeg har lavet en afgrænsning på 20 pr dag/tid, idet jeg ikke vil risikere at 40 melder sig til på samme tid, for så mange er der desværre ikke plads til i lokalet.

Det kommer til at koste 35 kr at deltage. De 35 kr går til at dække udgifter til hyggemad, drikke og leje af lokalet.

Jeg håber vi ses!

Skriv et svar