Nyt garn!

Så kom garnet fra maler-lene.dk. Eller det kom for nogle dage siden, jeg har bare ikke lige fået skrevet om det. Det garn jeg har købt til søsters håndledsvarmere er godt nok blødt når man sidder med garnnøglet i hånden! Det bliver jo lidt mindre blødt når man først hækler i det, og særligt hvis man hækler dobbelttråd som jeg gør til dette projekt, men det kradser i hvert fald ikke og det er jo hovedsagen!

garn

Det er garnet længst ude til venstre der skal bruges til lillesøsters håndledsvarmere. De tre i midten og de tre til højre er merceriseret egyptisk bomuld.

Desværre var den brune jeg bestilte udsolgt og Maler Lene har i stedet sendt en mørk beige. Det er jeg ikke helt tilfreds med. Jeg havde virkelig foretrukket at hun havde kontaktet mig i stedet for bare at sende noget andet garn med. Det giver ikke helt den kontrast jeg var ude efter, og jeg har derfor ikke påbegyndt det projekt dette garn var tiltænkt, da det er til gaver. Jeg har skrevet til Maler Lene, men venter fortsat på svar.

Det nederste (grå nøgle) er Viking Milk & Honey, som er 70% bomuld 30% mælkefibre.

WP_20150107_003

Og så fandt jeg i Føtex nedsat garn til 5 kr pr nøgle. Det er flerfarvet garn, det har jeg aldrig selv hæklet i før, så er lidt spændt på hvilken effekt der giver. Det er blandingsgarn, 48% viscose, 42% hør og 10% bomuld.

WP_20150107_004

Skriv et svar