Om hende med Hyggerier

Mit navn er Daisy, jeg er 30 år og bor i Hvidovre sammen med min mand og vores to perserkatte Bambo (den almægtige) og Aslan (Tobleronekatten). Jeg er uddannet multimediedesigner og arbejder til dagligt som web manager hos Oticon Medical i Smørum.

Jeg har altid været kreativ og elsket at lave ting, hvad enten der har været julepynt, påskepynt, tegne, male osv. Jeg husker at min mor, nogle af mine søskende og jeg lavede en del af den slags. Jeg husker det som super hyggeligt, og har holdt fast i det lige siden. Jeg har så mange hobbyer, at jeg ikke rigtig er ekspert i nogen af tingene. Men jeg prøver at skære lidt ned, det er bare så svært!

Hygge har altid været vigtig for mig. Jeg er særligt sensitiv og så har jeg tinnitus, så min tilværelse har af og til virket turbulent for mig, og det at have noget at koncentrere mig om, en lille pause fra hverdagen, har virkelig betydet meget. Jeg har også altid læst meget, for i bøgerne lever jeg – kortvarigt – i en anden verden. Og så har jeg skrevet en del for at få afløb.

Jeg elsker de vilde forlystelser i Tivoli og lignende forlystelsesparker, som den eneste i min umiddelbare omgangskreds. Det lyder måske sært, men de vilde forlystelser giver mig ro i hovedet for en kort stund, hvad der bare er helt fantastisk rart!

IMG_3441251115-bw

Skriv et svar