Opdateret hyggerier-liste

Tidligere på året delte jeg denne liste over hyggerier jeg har planlagt at lave. Der er sket lidt på den liste siden, så her er en opdateret liste:

 1. Legetæppe. Baby B. (venindes datter) skal have et legetæppe i navne-fest-gave. Færdiglavet, hun får den med det samme (i dag faktisk, der kommer et indlæg med det senere). Det blev ikke i Libertystof som først planlagt, men i tekstilvoksdug på oversiden, så det nemt kan tørres over med en fugtig klud når Baby B gylper.
 2. Suttesnor. Til Baby B. Også færdig, hun får den i dag sammen med tæppet.
 3. Barnevognskæde (42cm). Også til Baby B. Regner med at bruge noget af det bomuldsgarn jeg har haft til overs fra andre projekter.
 4. Håndledsvarmere til lillesøs. Er næsten færdig med disse.
 5. Kurama (9 halet ræv). Også til lillesøs. Er i gang.
 6. 2 stk hæklede aber inspireret af Kay Boyesens træabe, opskrift af Kreaposen. Har bestilt garn til dem.
 7. Elefant til Baby B. Jeg er i gang med en elefant bamse til Baby B., som jeg skal have færdiggjort.
 8. Dukke. Igen til Baby B. Denne kan dog i realiteten godt vente, der kommer jo til at gå lidt tid før hun kommer til at lege med dukker. Kan være jeg skubber dette projekt til 2016, nu må vi se.
 9. Juletræstæppe i spaghettigarn. Jeg vil gerne have et hjemmehæklet juletræstæppe.
 10. Puf til gæstedyne og -pude.
 11. En hemmelig bestilling på en bamse.
 12. Yderligere en suttesnor til en kollegas niece.
 13. Et par bamser til julemærkehjemmene.
 14. Seler og snore til misserne. Hækles i nylon mursnor helst i forskellige farver, så det er nemmere at se hvilken sele tilhører hvilken kat.

Og så har jeg ikke engang sat bryllupsprojekterne på, skal jo også have lavet pynt til vores lokale, til mit hår osv. osv. til vores bryllup i maj. Der er nok at kaste sig over.

Skriv et svar