Strandtur ved Asserbo Plantage – digital scrapbooking

Så har jeg lavet lidt digital scrapbooking igen. Vi var en lille tur i Asserbo Plantage i påsken, hvor jeg insisterede på at vi også tog ud til stranden der ligger lige ved siden af. Jeg elsker stranden på denne årstid, der er ikke så mange mennesker og vinden er lidt kraftigere, det larmer så dejligt i mine ører. Det giver mig en helt fantastisk ro at være på stranden når der ikke rigtig er andre og de eneste lyde der er, er naturen. Vinden, bølgerne og af og til en måge der skriger. Hvis jeg nogensinde skal flytte langt uden for byen, så skal det være ud til en strand.

Vi fik slået smut med sten, og Thomas fandt en hjerteformet sten, som jeg tog med hjem.

Dem som kender mig vil nok undre sig over at jeg har valgt at bruge gul, da jeg helt fra barnsben har hadet gul. Men jeg kan egentlig godt lide denne varme gule i nogle sammenhæng, og jeg synes det fungerer godt med baggrunden og temaet.

05.04.2015-asserbo-plantage

Skriv et svar