Opbevaringtaske til mine hæklerier – Julegaven kom tidligt i år

opbevaringstaske til mine hæklerier En del af julegaven fra min kæreste er denne opbevaringstaske til mine hobbyting. Dvs. til mine hæklerier for tiden. Faktisk var min julegave en shoppetur/shoppeture indtil jeg har brændt mine “julegavepenge” af. Da kæresten sjældent gider shoppe med mig er det en gave i sig selv. Jeg har også fået et par sko (grå Chuck Taylors – aka. Converse All-Stars) og et læderbælte, men de er ikke så relevante for bloggen her, så dem nyder jeg i stilhed. Jeg har stadig lidt i overskud og hvis ikke jeg får hæklenåle i julegave, bliver det nok et sæt hæklenåle med ordentlige håndtag jeg køber for de sidste penge. 🙂

Jeg valgte tasken her som en del af min julegave, til når vi tager turen på tværs af landet for at besøge min familie i julen. Og da jeg stod og overvejede hvilke af mine projekter jeg ville have med denne gang kom jeg op på 5 forskellige nøgler garn jeg absolut bare vil have med, oveni det skal jeg have 2-3 forskellige nåle med – men hvad nu hvis jeg pludseligt skal bruge en anden størrelse og ikke har den med??? Og sikkerhedsøjnene skal da også med, og næserne…. og nålen… og… og… og…. Ja I kan godt se hvor det bærer hen ikke? Oven i det, så ender mine garnnøgler altid i kluddermor når jeg transporterer dem løst i en pose eller taske hvor de sejler rundt. I denne taske sidder de i rum efter projekt, og der er små rum hvor mine hæklenåle kan være, hvor mønterne til sikkerhedsøjnene kan være, hvor saksen sidder i spænd så den ikke skrider rundt og ender med at stikke mig i hånden, osv. Jeg glæder mig allerede til at tage på road trip med den. 🙂

Tasken er i øvrigt fra Panduro Hobby. 🙂

Skriv et svar