Visitkortholder – uventet succes

I fredags fik jeg det nye Maries Ideer ind ad døren, og på forsiden er der billede af en lille taske/pung/clutch ting lavet i fastmasker dekoreret undervejs pilemasker. Jeg har, i noget tid efterhånden, gået og tænkt at jeg da skulle lave et eller andet hvor jeg brugte de fine masker. Så da jeg lørdag fik mine personlige visitkort leveret, fik jeg den smarte idé at lave en hæklet holder til mine visitkort med pilemasker.

Faktisk tænkte jeg allerede da jeg bestilte visitkortene at jeg ville lave min egen holder, da Vistaprint forsøgte at overtale mig til at købe en af de der standard visitkortholder i metal. Når jeg nu gør så meget ud af at skrive jeg er kreativ, så må jeg vise det frem.

Visitkortene har jeg selvfølgelig også selv kreeret:

Så lørdag, efter en hyggelig shoppetur med Thomas og hans gode ven Jens, satte jeg mig i min gode stol, med skankerne oppe, Bones på tabletten, Maries Ideer i skødet og to farver garn.  

Det grå garn er en lille rest grå bomuldsgarn fra Søstrene Grene jeg havde liggende. Det blå er Drops Baby Merino i lys turkis. Normalt blander jeg ikke garntyper på den måde, men jeg vurderede at den jo ikke skal vaskes, så udtrykket vandt over principperne denne gang.

Jeg delte billeder på Instagram og Reddit, og har fået overvældende god modtagelse og et par forespørgsler på opskrift. Derfor har jeg skriblet lidt ned om hvad jeg har gjort, og opskriften er nu tilgængelig gratis i shoppen. Opskriften må naturligvis IKKE videredistribueres selvom den er gratis, det er stadig min opskrift. Du må altså ikke sælge opskriften eller selv give den videre til folk. Du må dog gerne give dem link direkte til opskriften i shoppen. Du må også gerne sælge evt. små holdere du laver ud fra min opskrift, men du skal henvise til mig og min opskrift hvis nogen spørger efter designeren eller opskriften. Du må ikke lade som om det er dit eget design. Hvor ville jeg i øvrigt ønske at det var unødvendigt at skrive! Til slut vil jeg bare ønske dig rigtig god fornøjelse med hæklerierne!

Skriv et svar