Handelsbetingelser

Købs- og betalingsbetingelser på hyggerier.dk

Hos Hyggerier bestræber vi os altid for at give dig den bedst mulige betjening.

Derfor har vi udformet vores handelsbetingelser så du er i centrum. Vi tilbyder ikke bare minimumskravene for nethandel, vi har udvidet dem for at sikre dig en god oplevelse hos os.

Hyggerier I/S ejer og driver hyggerier.dk. Ønsker du at kontakte os udfyld da venligst kontaktformularen på vores kontaktside.

Generelle oplysninger

Hyggeriers I/SCVR nr. 37192074
Egelundsvej 4600 Køge
Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod telefoniske henvendelser.
Etableret 2015

Priser

Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser, og opdateres løbende. Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne pga. trykfejl, skattejusteringer og råvarepriser.

Bestilling

Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer, samt forkert lagersaldo og fejl i billeder og tekster. Hvis nogle af de varer, du har bestilt, ikke findes på lager, fjernes de fra din ordre, og vi refunderer pengene så hurtigt som muligt. Du får naturligvis besked, så du kan afgøre om du ønsker at annullere ordren. Vi restnoterer ikke manglende produkter til senere levering, og vi leverer altid din bestilling samlet.

Produkternes farver på hjemmesidens billeder kan afvige fra produkternes egentlige farver, eftersom farver kan variere afhængig af lyssætning og farvegengivelsen på forskellige skærme.

Produkter produceret i træ kan have meget varierende mønstre og farver selv inden for samme sort. Vi kan derfor ikke garantere at træprodukter ligner deres repræsenterende billeder selvom samme sort er valgt.

Leveringsbetingelser

Leveringstid

Normalt sender vi dine varer i løbet af 2-4 arbejdsdage. I løbet af vores højsæson eller i forbindelse med kampagner, eller hvis du bestiller varer som fremstilles på bestilling kan det tage lidt længere tid. Den aktuelle leveringstid kan ses i netbutikken. Varer med afvigende leveringstid vil være påført hvor lang tid du må forvente det tager, inden vi afsender din ordre.

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.Køb over 500DKK leveres fragtfrit. Vi tager forbehold for at fragtpriserne kan ændres uden varsel, bestillingssiden vil altid afspejle den gældende takst.

Leveringstype vælges ved bestilling. Vi leverer kun inden for EU. 

Betalingsbetingelser

På hyggerier.dk kan der betales med:

  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, oplyses på betalingssiden i parentes ved den enkelte betalingsmulighed.Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra hyggerier.dk. Undtaget er MobilePay, hvor vi desværre ikke har mulighed for at vente med at trække beløbet til varen er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kortbetaling

Du kan betale med Visa og Mastercard. Når du bestiller dine varer, reserveres beløbet på din konto. Pengene hæves dog først, når dine varer afsendes. Udsolgte varer debiteres ikke. Justeringer kan tage op til 3 bankdage. Alle kortbetalinger varetages af vores samarbejdspartner QuickPay ApS, der kontrollerer, at kort er godkendt til køb. Samtlige kortoplysninger er beskyttet af kryptering, hvilket indebærer, at ingen udenforstående kan se dem. Du kan ikke umiddelbart se, at hjemmesiden er krypteret, eftersom betalingsdelen er indbygget i siden.

Fortrydelsesret/returret

Ifølge lov om distancehandel (onlinehandel), har du 14 dages fortrydelsesfrist. Vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du har modtaget dine varer, dvs. at fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare.

OBS! Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde de fungerer på. Hvis varen bærer præg af at have været brugt, eller er blevet skadet, må du forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Fortrydelsesretten omfatter ikke

  • Varer, der er specielt fremstillet til dig, efter dine særlige ønsker, eller som bærer et tydeligt personligt præg.
  • Digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  • Forseglede varer, hvor du har brudt forseglingen, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  • Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked senest 30 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget dine varer. Det skal ske via kontaktformularen på vores kontaktside.Du kan bruge vores standardformular.

Du kan ikke fortryde købet ved at undlade at afhente pakken. Du skal give os klar besked om, at du har fortrudt dit køb.Vi tager ikke imod pakker, der sendes til os pr. efterkrav.Send varerne tilbage så hurtigt som muligt, dog senest i løbet af 14 dage efter at vi har fået besked om, at du har fortrudt dit køb. Varerne skal være forsvarligt pakket, da du bærer ansvaret, indtil vi har modtaget dem. Husk at vedlægge en kopi af følgesedlen.Du skal betale returforsendelsen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Retur

Kontakt kundeservice via kontaktformularen på vores kontaktside.

Du får dine penge retur inden for en frist på 14 dage, efter at vi har modtaget varen fra dig, eller har fået en kopi af din kvittering fra postvæsenet på, at du har afsendt varerne.

Du skal betale returforsendelsen. Husk at vedlægge en kopi af følgesedlen.

Returneringsadresse ved fortrydelse

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Hyggerier I/S,

att. Thomas Rosefalk,

Egelundsvej ,

4600 Køge

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular

Reklamation

Købelovens regler om fejl og mangler gælder naturligvis for dine varekøb. Du har, ifølge købeloven, reklamationsret i 24 måneder på alle varer, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Fejl og mangler ved en vare skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter at du har opdaget fejlen eller manglen. En reklamationsfrist på 2 måneder anses for at være rimelig.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt kundeservice via kontaktformularen på vores kontaktside. Returnér aldrig varer før du har været i kontakt med os. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Pak varerne forsvarligt – du bærer ansvaret, indtil vi har modtaget dem.Husk at vedlægge en kopi af følgesedlen.

Returneringsadresse ved reklamation

 

Hyggerier I/S,

att. Thomas Rosefalk,

Egelundsvej ,

4600 Køge

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi tager ikke imod pakker, der sendes til os pr. efterkrav.

Personoplysninger

Hyggerier I/S er ansvarlig for behandling af de personoplysninger, du som kunde udleverer til os.Personoplysningerne, som fx navn og adresse opbevares sikkert hos os og udleveres ikke til tredjemand. De bruges af Hyggerier til at administrere, opretholde og udvikle kunderelationen samt til markedsføring af Hyggerier. Personoplysningerne opbevares i 5 år. Vi opbevarer og transmitterer ikke personoplysningerne krypteret - i modsætning til dine betalingsoplysninger via kort. Du kan kontakte Kundeservice, hvis du ønsker at foretage ændringer i dine oplysninger, blive slettet af registret, eller hvis du ikke længere ønsker, at de skal bruges til markedsføring. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger der findes om dig i vores register, og hvordan de bruges.

Eksport/handel med udlandet

Vi sender også varer til andre EU-lande. Kontakt os via kontaktformularen på vores kontaktside for pristilbudsamt særlige betingelser.

Vi eksporterer i øjeblikket desværre ikke til privatkunder udenfor EU.

Øvrigt

Aftaler indgås som regel på dansk, men produktnavne kan forekomme på oprindelsessproget.

2015-11-14